Communicatieadviseur

...….teksten, blogs, marketingplannen, etc.

Dat Ondernemersgevoel.nl inhoudelijk kan meedenken over alle aspecten van het ondernemerschap, dat vormt de basis voor ons advies. Een marketingplan zoals wij dat als communicatieadviseur voor je kunnen opstellen, kan je helpen om je doelgroep te bepalen en de juiste promotiemiddelen te kiezen. 

 

Maar wat heb je aan plannen alleen? Jij wilt concrete en directe resultaten, dat begrijpen wij. Je wilt dat je telefoon gaat rinkelen en er mails met orders binnenkomen. Het is daarom ook belangrijk dat je plan wordt omgezet in een dagelijkse boodschap die effectief op klanten (en andere partijen) wordt overgebracht. Ook dat doen wij als communicatieadviseur.

 

Ondernemersgevoel.nl beschikt over een marketingachtergrond en heeft affiniteit met de vele aspecten van communicatie. Wij kunnen jouw boodschap aantrekkelijk vormgeven in woorden en er voor zorgen dat die boodschap "zal verkopen". 

Communicatieadviseur

Wat wij ook doen als jouw communicatieadviseur:

Wij schrijven dus niet alleen subsidieaanvragen of ondernemingsplannen maar ook meer praktische teksten die direct bijdragen aan je acquisitie. Denk aan wervende teksten voor je website (copywriting).

 

Het is mogelijk om ons op freelance basis aan te stellen als (ghost)blogger of columnist. Wij updaten je website dan vanuit jouw naam steeds weer met nieuwe, aansprekende artikelen. 

We gaan direct aan de slag voor jou!

Ondernemersgevoel.nl schijft teksten voor zowel individuele ondernemers als maerketingburo's door heel Nederland. Wil je dat wij als communicatieadviseur voor je aan de slag gaan, neem dan direct vrijblijvend contact met ons op!