Subsidieadviseur

Ondernemersgevoel.nl adviseert ondernemers op diverse vlakken en fungeert daarom ook als subsidieadviseur. Subsidieaanvragen voor ondernemingen zijn bij ons in goede handen. Wij begeleiden ze van A tot Z. Daarbij kan gedacht worden aan subsidieadvies t.a.v. de volgende thema's:

  • Technologische ontwikkeling;
  • Milieuvriendelijk en energiezuinig investeren;
  • Bevorderen van personeelsomstandigheden;
  • Internationaal ondernemen.

Als subsidieadviseur geven wij o.a. advies t.a.v. regelingen zoals:

subsidieadviseur

Waarom zou je een subsidieadviseur in de arm nemen?

Subsidieverstrekkers hebben specifieke doelstellingen. In de aanvraag van een subsidie dient de gevoelige snaar van de verstrekker zodanig geraakt te worden dat deze ervan overtuigd wordt dat jouw project aan die doelstellingen bijdraagt. Ondernemersgevoel.nl kent de doelstellingen van de verschillende ondernemerssubsidies en kan als subsidieadviseur de aanvraag zodanig vormgeven dat hier optimaal op wordt ingespeeld.

 

Zoals van een subsidieadviseur verwacht mag worden ondersteunen wij bovendien in het verantwoordingsproces zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Onderneem direct actie!

Ondernemersgevoel.nl opereert als subsidieadviseur vanuit Oost-Brabant maar is werkzaam voor ondernemers n heel Nederland. Wanneer je interesse hebt in onze dienstverlening als subsidieadviseur nodigen we je uit om direct contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie.