Meer over Roel Verdonschot


Roel Verdonschot (1977) studeerde bedrijfseconomie en bedrijfskunde (richting marketing en strategie). Vervolgens was hij als adviseur ruim 15 jaar werkzaam binnen en voor diverse Mkb-bedrijven waaronder meerdere subsidieadviesburo's. Op enig moment begon de vrijheid en zelfstandigheid van het ondernemerschap bij hem zo te kriebelen dat hij zelf de sprong waagde.

 

De naam www.ondernemersgevoel.nl is drieledig van aard. Door al zijn kennis en ervaring heeft Roel ten eerste zelf veel gevoel voor ondernemen waarmee hij u met allerlei vormen van advies van dienst kan zijn. Maar door als zelfstandige voor u te werken kan hij ten tweede bovendien nu eindelijk zelf ervaren hoe het voelt om ondernemer te zijn. Ten derde wil hij via een column en artikelen onder andere zijn visie op diverse aspecten t.a.v. het ondernemerschap delen. Niet zozeer de feitelijke, zakelijke aspecten maar meer de emotionele, gevoelsmatige zaken die bij het ondernemerschap horen. Hij doet dat veelal op een verhalende manier en met een flinke knipoog.

 

Zijn humor en creativiteit (die heeft Roel van zijn vader) boort hij ook graag aan t.b.v. (kleine) marketing- en communicatievraagstukken voor ondernemers. Vandaar dat creatief communicatieadvies in zijn bedrijfsvoering naast meer reguliere adviesactiviteiten zoals subsidieadvies en bedrijfsadvies bestaan.