(SEO) Copywriter

Voor iedere ondernemer en onderneming is communicatie met diverse partijen noodzakelijk. Een groot deel van ons dagelijkse werk bestaat feitelijk uit communiceren met leveranciers, personeel, betrokkenen en natuurlijk met (potentiële) klanten. Daar waar het communicatie betreft die betrekking heeft op het geschreven woord, kan Ondernemersgevoel.nl je van dienst zijn. Ik heb al heel wat meters tekst gerealiseerd in mijn carrière, daar ben ik goed in en belangrijker nog........dat vind ik leuk.  

SEO copywriter

Wervende teksten voor jouw klanten

Als strategisch marketingdeskundige snapt Ondernemersgevoel.nl heel goed waar je met jouw organisatie met allerlei vormen van communicatie tegenaan kunt lopen. Hoe leg je jouw klanten kort maar helder uit wat jij ze te bieden hebt en wat jouw onderneming uniek maakt? Hoe "verleid" je ze om voor jou te kiezen en niet voor de concurrent? Je moet natuurlijk wel zelf enig antwoord op die vraag kunnen geven, maar desnoods gaan we er samen naar op zoek. Daarbij helpt het dat ik als bedrijfsadviseur al heel wat ondernemingen en bedrijfsconcepten voorbij heb zien komen. Ik begrijp jou, jouw klant en jouw product. Ik ben er bovendien niet vies van om research te doen zodat ik leer te begrijpen waar jouw business om draait.

 

Zodra we de manier waarop jij je bedrijf wilt profileren gevonden hebben, zorg ik dat daar wervende teksten bij geschreven worden. Voor op je website bijvoorbeeld, voor in een brochure of een presentatie. Het schrijven van wervende teksten met een commercieel doel noemt men ook wel copywriting.

SEO Copywriting

Zoekmachine optimalisatie

In verreweg de meeste gevallen schrijf ik voor online toepassingen. Internet is immers tegenwoordig  manier waarop je je onderneming presenteert. Besteed het schrijven van de teksten voor je complete website aan mij uit! Maar realiseer je daarbij 1 ding: ik heb wel je input nodig om jouw unieke aanbod in tekst te kunnen omzetten. Naast de inhoud van de boodschap neem ik daarbij natuurlijk ook het aspect SEO ( Zoekmachine Optimalisatie) in mijn internetteksten mee. Dan wordt jouw organisatie ook nog eens beter gevonden via Google en andere searchengines. Ik kan zelfs zogenaamde landingspagina's schrijven waarbij de vindbaarheid van de tekst het voornaamste doel ervan is. 


Voor al jouw online en offline bedrijfsteksten

Je kunt mij eenmalig een opdracht geven maar ik kan ook periodiek voor je schrijven, als ghost blogger bijvoorbeeld. Dan ben jij telkens weer verzekerd van nieuwe teksten die voor jouw doelgroep relevant zijn. 

 

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van (SEO) copywriting voor ondernemers.