SEO Copywriter

 

Er komt nogal wat informatie op ons af vandaag de dag, meer dan onze hersenen kunnen verwerken. En dus bepalen we in een fractie van een seconde of we aan informatie, bijvoorbeeld een tekst, aandacht zullen geven of niet. Die selectie vindt tamelijk onbewust plaats, we doen het met ons "gevoel". Spreekt het ons aan of niet? 

copywriter

wervende teksten

Als marketingdeskundige snap ik heel goed wat uw organisatie met allerlei vormen van communicatie naar de ontvanger wil bereiken. U wilt een lezer informeren en meestal vervolgens ergens toe aanzetten. Waarschijnlijk wilt u dat hij iets koopt. Maar de moderne lezer laat dat alleen toe wanneer u inspeelt op zijn gevoel en hij wordt verrast. 

copywriter

Verrassende teksten, die schrijf ik graag. Dat doe ik door er bijvoorbeeld humor in te verwerken, een gevoel van bewuste verwarring te zaaien of door de lezer zelfs boos te maken. Dat klinkt misschien vreemd maar in al die gevallen raak je het gevoel van de lezer. En dat is waar je de aandacht weet vast te houden. Dat is wat een goede copywriter voor elkaar krijgt.


Ik ben SEO Copywriter

Zo'n wervende tekst kan toegepast worden in offline maar ook in online media zoals een webtekst. In dat laatste geval zorg ik er natuurlijk voor dat de tekst SEO-proof is (Search Engine Optimized). Ik ben namelijk SEO Copywriter. Dat betekent dat ik er niet alleen voor zorg dat de tekst prettig leesbaar is. Ook zal ik d.m.v. de specifieke verwerking van relevante zoekwoorden zorgen dat de tekst optimaal vindbaar is door Google en andere zoekmachines. Meer bezoekers zullen zo de weg naar uw website weten te vinden. Overigens kan ik als ghost blogger ook uw website van actuele SEO-proof content voorzien. Voortdurende vernieuwing is namelijk een andere factor voor een betere vindbaarheid.

Mijn werkwijze als SEO Copywriter

Uw wervende tekst: “Zeg het maar meneer/mevrouw….”. U geeft aan wat u met uw tekst wilt bereiken tijdens een korte intake (kan ook telefonisch).

 

Kost dat?: O.b.v. de omvang van het werk geef ik direct een prijsindicatie of stuur ik een uitgebreidere offerte. Mijn uurtarief ligt standaard voor dit soort werkzaamheden rond de € 40.

 

En dan?: Indien akkoord ga ik direct als uw SEO copywriter aan de slag of overleg ik voor nog wat meer input (zoals bestaande teksten en info) waar ik verder mee kan.

 

Beeldmateriaal (logo's, foto's e.d.): Daar zorgt u in principe zelf voor. Ik ben vooral een schrijver maar indien gewenst kan ik ook helpen met een aansprekende lay-out. Ik plaats mijn artikelen wel direct in uw cms-systeem als u dat wilt. Dat is geen probleem.

  

Heb je ook voorbeelden? Ja hoor klik HIER maar eens.

 

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden van communicatie advies voor ondernemers.