SEO Copywriter

Er komt nogal wat informatie op ons af vandaag de dag, meer dan onze hersenen kunnen verwerken. En dus bepalen we in een fractie van een seconde of we aan informatie, bijvoorbeeld een tekst, aandacht zullen geven of niet. Die selectie vindt tamelijk onbewust plaats, we doen het met ons "gevoel". Spreekt het ons aan of niet?

Wervende teksten

Als marketingdeskundige snapt Ondernemersgevoel.nl heel goed wat jouw organisatie met allerlei vormen van communicatie naar de ontvanger wil bereiken. Je wil een lezer informeren en meestal vervolgens ergens toe aanzetten. Waarschijnlijk wil je dat hij iets koopt. Maar de moderne lezer laat dat alleen toe wanneer je inspeelt op zijn gevoel en hij wordt verrast. 

SEO copywriter

Wat jij zoekt is een SEO Copywriter

SEO copywriter

Zo'n wervende tekst kan toegepast worden in offline maar ook in online media zoals een webtekst. In dat laatste geval zorgen wij er natuurlijk voor dat de tekst SEO-proof is (Search Engine Optimized). Ondernemersgevoel.nl is namelijk SEO Copywriter. Dat betekent dat wij er niet alleen voor zorgen dat de tekst prettig leesbaar is. Ook zullen we d.m.v. de specifieke verwerking van relevante zoekwoorden zorgen dat de tekst optimaal vindbaar is door Google en andere zoekmachines. Meer bezoekers zullen via zogenaamde landingspagina's de weg naar jouw website weten te vinden. Overigens kunnen we als ghost blogger ook jouw website op permanente basis van actuele SEO-proof content voorzien. Voortdurende vernieuwing van de inhoud van je website is namelijk een andere factor voor een betere vindbaarheid.


Onze werkwijze als SEO Copywriter

Jouw wervende tekst: “Zeg het maar meneer/mevrouw….”. Jij geeft aan wat je met jouw tekst wil bereiken tijdens een korte intake (kan ook telefonisch).

 

Kost dat?: O.b.v. de omvang van het werk geven wij direct een prijsindicatie of sturen we een uitgebreidere offerte. Ons uurtarief ligt standaard voor dit soort werkzaamheden rond de € 40.

 

En dan?: Indien akkoord gaan wij direct als jouw SEO copywriter aan de slag of overleggen we voor nog wat meer input (zoals bestaande teksten en info) waar we verder mee kunnen.

 

Beeldmateriaal (logo's, foto's e.d.): Daar zorg je in principe zelf voor. Wij zijn vooral "schrijver" maar indien gewenst kunnen we ook helpen met een aansprekende lay-out. We plaatsen onze artikelen wel direct in jouw cms-systeem (bijvoorbeeld Wordpress) als je dat wilt. Dat is geen probleem.

 

 

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van SEO-copywriting voor ondernemers.

 

SEO copywriter