Referenties & portfolio bedrijfsadvies


Ondernemingsplan voor Personal Fitness Waalwijk

Referentie (via Hoofdkraan.nl) voor het schrijven van een ondernemingsplan voor financiering van de start van een Personal Fitness Studio in Waalwijk onder de vlag van Franchisegever Personal Fitness Nederland. Financiering werd toegekend. Ondernemer is gestart. Download hier het (geanonimiseerde) plan.

 

"Niks op aan te merken, Roel stemde erg duidelijk met mij af en stelde goede vragen om zo een heel plan in elkaar te zetten. Ik vind het oprecht knap als je zo'n ondernemingsplan kunt maken terwijl je elkaar alleen telefonisch hebt gesproken, mijn complimenten! Hierdoor is ook dankzij Roel mijn financiering goedgekeurd bij Qredits en kan ik starten met ondernemen. Nogmaals bedankt Roel! "


Download
Voorbeeld ondernemingsplan
Dit document is een typisch voorbeeld van een ondernemingsplan, zoals dat door ondernemersgevoel.nl voor u kan worden geschreven. In dit geval betreft het de start van een personal training studio.
Het document bevat fictieve gegevens i.v.m. privacy gevoeligheid.

In overleg kunnen bij het schrijven van een dergelijk plan onderdelen geschrapt worden. Dit heeft een gunstige invloed op mijn opdrachtprijs.
Voorbeeld ondernemingsplan ondernemersge
Adobe Acrobat document 765.5 KB

Download
Voorbeeld haabaarheidsonderzoek Bbz
Dit document is een uitgebreid voorbeeld van een haalbaarheidsonderzoek in het kader van de Bbz-regeling, zoals dat door ondernemersgevoel.nl voor u kan worden uitgevoerd. In dit geval betreft het de start van een autorijschool. Het document bevat fictieve gegevens i.v.m. privacy gevoeligheid.
voorbeeld haalbaarheidsonderzoek.pdf
Adobe Acrobat document 445.4 KB

Het schrijven van diverse (Engelstalige) businessplannen uit naam van Hanna Helps

Referentie (via Hoofdkraan.nl) voor het schrijven van Businessplannen voor ondernemers namens Hanna Helps. Deze businessplannen worden i.s.m. en namens buitenlandse ondernemers ingediend bij de IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst) met als doel het verkrijgen van een verblijfsvergunning of een erkenning als referent.

" Fijne samenwerking met Roel. Hij had zich echt verdiept in het onderwerp en type plan waardoor dit goed aansloot bij mijn verwachtingen. Hij is makkelijk in de communicatie en erg flexibel. "Als bedrijfsadviseur heb ik in het verleden o.a. werk verricht voor:

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in referenties en portfolio t.a.v. mijn subsidieadvies- en communicatieadviesdiensten.

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden van het schrijven van een ondernemingsplan, een projectplan of een investeringsplan.