Wat klanten zeggen

Referenties, portfolio en wat klanten zeggen over marketing- & communicatieadvies van Ondernemersgevoel.nl


Download
Voorbeeld marketingplan
Dit document is een typisch voorbeeld van een marketingplan, zoals dat door ondernemersgevoel.nl voor u kan worden geschreven. In dit geval betreft het de start (overname) van een dorpssupermarkt.
Het document bevat fictieve gegevens i.v.m. privacy gevoeligheid.

In overleg kunnen bij het schrijven van een dergelijk plan onderdelen geschrapt worden. Dit heeft een gunstige invloed op mijn opdrachtprijs.
B1 Voorbeeld marketingplan ondernemersge
Adobe Acrobat document 2.1 MB

Referentie:

Van de ondernemer (opdrachtgever) ontving ik onderstaande enthousiaste reactie nadien (referentie is geanonimiseerd i.v.m. herleidbaarheid plannen):

 

"Hallo Roel,

 

Afgelopen vrijdag had ik mijn presentatie,. Vol adrenaline en gezonde spanning ging ik richting Franchisegever SPAR om mijn (ons) verhaal te gaan presenteren.

 

Vol trots kan ik je melden dat ik inmiddels het telefoontje van ze heb mogen ontvangen dat zowel het plan als de presentatie van zeer hoog niveau was en ze dit in de afgelopen jaren nog niet hadden meegemaakt!

 

Mijn complimenten aan jou als persoon voor het goed samenwerken en in elkaar zetten van mijn marketing plan! Top top top!"

 


Referenties & portfolio (SEO) tekstschrijven


Landingspagina's voor DMCK BV

DMCK BV houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen van zogenaamde affiliatie websites. Het doel van deze websites is om bezoekers met een bepaalde behoefte aan producten of diensten d.m.v. content aan te trekken en hen door te linken naar de website van commerciële aanbieders. Voor iedere transactie wordt vervolgens commissie ontvangen.

 


Voor DMCK schreef ik vele honderden SEO-landingspagina's om potentiele kopers o.b.v. specifieke

zoekwoordcombinaties aan te trekken. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld het afsluiten van SIM-Only abonnementen of het huren van een auto tijdens je vakantie in het buitenland/


SEO-copywriting voor studio SQL

Referentie SEO optimalisatie (structuur in de website optimaliseren, zoekwoordonderzoek, zoekwoordoptimalisatie in de teksten, meta beschrijvingen aanbrengen en SEO advies) voor www.studiosql.nl

"Roel heeft mij onlangs geholpen met de SEO optimalisatie voor mijn website. Meest opvallend aan hem vond ik zijn gedrevenheid en transparantie. In zeer korte tijd heeft Roel de opdracht naar volle tevredenheid voltooid. Daarnaast heeft hij dusdanig veel informatie aangereikt, waardoor ik zelf kan zorgen dat het resultaat blijvend is. Zijn expertise en klantgerichtheid hebben bijgedragen aan het succes van dit project. Ik zou Roel dan ook van harte aanbevelen aan andere ondernemers / organisaties."

 

Marius Ponte, eigenaar studio SQL


SEO-copywriting en positionering voor de nieuwe website van Daan Hoefnagel Makelaardij


Beschrijving van (Engelstalige bedrijfsprofielen) voor M&P Communicatie BV

M&P communicatie BV is een communicatieburo in Ophemert

(Gld). Dit buro verricht veel werkzaamheden voor internationale bedrijven en brancheorganisaties binnen de textielreinigingsbrance, zoals grote industriële wasserettes en stomerijen. Ook organiseert het bedrijf de periodieke Cinet Best

Practices Award. Dit is een verkiezing waarin organisaties meedingen naar de titel “beste internationale branche-voorbeeld”.

 


Voor deze verkiezing heb ik een groot aantal beschrijvingen van deelnemende bedrijven gemaakt van ieder ongeveer 1000 woorden. Hierin worden de profielen van deze organisaties op een wervende wijze getypeerd aan de hand van thema’s als duurzaamheid, management en innovativiteit. Deze profielen zijn gebundeld in een boekje op basis waarvan de winnaars uiteindelijk door een vakjury zijn gekozen.

 


Casusbeschrijving: chiptuning getuned

Chiptuning is het aanpassen van de software-instellingen

van een voertuig. Door de aanpassingen kunnen bijvoorbeeld het vermogen of het verbruik van de auto worden verbeterd. Wat er tijdens het proces van chiptuning precies gebeurt, is lastig uit te leggen. Je ziet niets van het uiteindelijke resultaat.

 

Mijn opdrachtgever was in dit geval een bedrijf dat in de markt voor chiptuning een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aanbiedt. Aan mij werd de vraag gesteld om op een laagdrempelige manier te verwoorden, wat chiptuning is en waarom het verstandig is om als “consument” te kiezen voor dit bedrijf.

 


Tijdens het schrijven van de webteksten voor de nieuwe website, heb ik de hele positionering van het bedrijf

heroverwogen. Tijdens gesprekken werd mij de kern van chiptuning duidelijk en ook de onderscheidende werkwijze die deze onderneming hanteert.

 

Uiteindelijk resulteerde dit in aanpassingen in de menustructuur en in begrijpelijke teksten over deze

technisch moeilijke materie. Vanzelfsprekend was er ook oog voor SEO-optimalisering. Daarnaast heb ik enkele adviezen gegeven t.a.v. logo-onderschrift en foto-gebruik om een meer uniforme positionering op de website te genereren.

 


Referenties & portfolio (SEO) blogs/columns


Wekelijkse (ghost)blog over hardlopen op hardloopzone.nl

communicatieadvies Roel Verdonschot

Hardlopen: heerlijk, het maakt je hoofd leeg, brengt ontspanning in je lichaam en geeft voldoening. 

 

www.hardloopzone.nl is een affiliate website met een enorme bron aan informatie over hardlopen. Voor deze website schrijf ik o.b.v. een briefing wekelijks artikelen over hardloop gerelateerde onderwerpen. Deze artikelen zijn prettig leesbaar en geoptimaliseerd voor SEO, voor een perfecte indexeerbaarheid in Google.

 Maandelijkse ondernemersblog freelancer.nl

communicatieadvies Roel Verdonschot

Ik ben ondernemer. Freelancer om precies te zijn.

 

Voor de website www.freelancer.nl, een marktplaats van vraag naar en aanbod van freelance opdrachten in allerlei sectoren, schrijf ik een maandelijkse column. Over hoe het "voelt" om freelancer te zijn en met nuttige kennis en tips voor als je freelancer bent. Hierna treft u links aan naar enkele artikelen die ik hiervoor al schreef: 

 Eigen ondernemersblog ondernemersgevoel.nl

Goeie deal of niet?

Voor ontspanning tijdens het werk mag best wat betaald worden.

Wij freelancers brengen vaak heel wat tijd door ‘in ons hoofd’, thuis achter onze laptops. Soms voel ik me in de loop van de dag wel wat eenzaam. Mijn schouders en rug worden dan langzaam wat stijver en het creativiteitspeil daalt aanzienlijk. Zelf vind ik het wel fijn om al dat beeldschermwerk dan af te wisselen met af en toe wat fysieke klusjes. Even 30 trappen op en af voor een wasje in de wasmachine, de vaatwasser uitruimen of zelfs een rondje hardlopen. Je kent dat vast wel.

 

meer lezen 0 Berichten

Referenties & portfolio webdesign


Website voor een startend kindercoach

Referentie webdesign totaal (techniek, structuur, design, kleurstelling, inhoud, tekstschrijven en SEO kenmerken) voor www.bijjezelf.eu

Website voor een nieuwe horecaonderneming

Referentie webdesign totaal (techniek, structuur, design, kleurstelling, inhoud, tekstschrijven en SEO kenmerken) voor www.hotcorner.nl Professioneel beeldmateriaal (foto's e.d.) ontbrak. Met eenvoudige middelen en enkele creatieve beeldbewerkingen heb ik deze website toch een unieke identiteit gegeven zonder dat het maken van hoge kosten voor een professionele fotograaf nodig was.  

Website voor bijzondere gedenkobjecten

Referentie webdesign totaal (techniek, structuur, design, kleurstelling, inhoud, tekstschrijven en SEO kenmerken) voor www.organites.eu

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in referenties en portfolio t.a.v. mijn subsidieadvies- en bedrijfsadviesdiensten.

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden van communicatieadvies voor ondernemers. 

webdesign