Wat klanten zeggen

Referenties, portfolio en wat klanten zeggen over marketing- & communicatieadvies van Ondernemersgevoel.nl


Referentie opdracht marketingplan:

Van de ondernemer (opdrachtgever) ontving Ondernemersgevoel.nl onderstaande enthousiaste reactie na het schrijven van een marketingplan (referentie is geanonimiseerd i.v.m. herleidbaarheid plannen):

 

"Hallo Roel,

 

Afgelopen vrijdag had ik mijn presentatie,. Vol adrenaline en gezonde spanning ging ik richting Franchisegever SPAR om mijn (ons) verhaal te gaan presenteren.

 

Vol trots kan ik je melden dat ik inmiddels het telefoontje van ze heb mogen ontvangen dat zowel het plan als de presentatie van zeer hoog niveau was en ze dit in de afgelopen jaren nog niet hadden meegemaakt!


Download
Voorbeeld marketingplan
Dit document is een voorbeeld van een marketingplan, zoals dat door ondernemersgevoel.nl voor jou kan worden geschreven. In dit geval betreft het de start (overname) van een dorpssupermarkt.
Het document bevat fictieve gegevens i.v.m. privacy gevoeligheid.
B1 Voorbeeld marketingplan ondernemersge
Adobe Acrobat document 2.1 MB

Referenties & portfolio (SEO) tekstschrijven

Landingspagina's schrijven in opdracht van diverse online marketingbureaus:

SEO-copywriting en positionering voor de nieuwe website van:

Opstellen van (Engelstalige) bedrijfsprofielen voor een offline publicatie van M&P Communicatie BV

M&P communicatie BV is een communicatieburo in Ophemert

(Gld). Dit buro verricht veel werkzaamheden voor internationale bedrijven en brancheorganisaties binnen de textielreinigingsbrance, zoals grote industriële wasserettes en stomerijen. Ook organiseert het bedrijf de periodieke Cinet Best Practices Award. Dit is een verkiezing waarin organisaties meedingen naar de titel “beste internationale branche-voorbeeld”.


Voor deze verkiezing heeft Ondernemersgevoel.nl een groot aantal beschrijvingen van deelnemende bedrijven gemaakt van ieder ongeveer 1000 woorden. Hierin worden de profielen van deze organisaties op een wervende wijze getypeerd aan de hand van thema’s als duurzaamheid, management en innovativiteit. Deze profielen zijn gebundeld in een boekje op basis waarvan de winnaars uiteindelijk door een vakjury zijn gekozen.


Referenties & portfolio (SEO) blogs/columns

Periodieke (Ghost) blogger voor:

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van communicatieadvies voor ondernemers.