Bedrijfsadvies

Op basis van bedrijfskundige kennis en ervaring schrijven wij in samenwerking met jou als (toekomstig) ondernemer graag een ondernemingsplan of een financieel plan. Dat kun je gebruiken als leidraad voor jezelf of voor een kredietaanvraag bij een investeerder of financier. Ook kunnen wij een ondernemingsplan voor je schrijven dat volledig is afgestemd op de criteria t.a.v. een aanvraag verblijfsvergunning op basis van ondernemerschap bij de IND.

Bedrijfsadvies

 

Terwijl wij voor je schrijven denken we natuurlijk met je mee en zullen we je adviseren daar waar mogelijk. Heb je je eigen plannen echter nog niet echt goed op een rijtje in je hoofd, dan kunnen we je ook coaching aanbieden. We stellen dan in een of meer interactieve sessies vragen of reiken suggesties aan. Jij maakt vervolgens de keuzes. 

 

Heb je al een plan maar wil je dat daar kritisch naar gekeken wordt door een expert? Wij reviewen het graag voor je.

 

Daarnaast verrichten wij als freelance bedrijfsadviseur onderzoeken naar de levensvatbaarheid van de plannen van gevestigde en startende ondernemers in het kader van de Bbz-regeling (zogenaamd  Bbz-haalbaarheidsonderzoek).

 

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van bedrijfsadvies voor ondernemers.