Marketing & Communicatieadvies...….plannen, teksten, websites,etc.

Dat ik inhoudelijk kan meedenken over alle aspecten van het ondernemerschap, dat vormt de basis voor mijn advies. Dat krijgt bijvoorbeeld vorm in een marketingplan. Maar het is ook van belang dat uw boodschap zo effectief mogelijk wordt overgebracht op andere partijen zoals klanten, banken of de overheid. Daarom geef ik ook communicatieadvies.

 

Met mijn marketingachtergrond en affiniteit met alle aspecten van communicatie, ben ik in staat om uw boodschap aantrekkelijk vorm te geven zodat deze "verkoopt". Voor ondernemers schrijf ik naast subsidieaanvragen en ondernemingsplannen ook wervende teksten voor websites of andere communicatiekanalen. Dit wordt ook wel copywriting genoemd.

 


U kunt mij op freelance basis aanstellen als (ghost)blogger of columnist. Ik voorzie uw website dan, desgewenst uit uw naam, voortdurend van nieuwe, wervende artikelen. Wilt u een hele nieuwe website? Ook dan kan ik u helpen. Hoewel ik geen typische graficus of programmeur ben, beschik ik over alle kennis en ervaring om een website voor een aantrekkelijk tarief via het Jimdo-platform voor u te ontwikkelen. 

 

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden van communicatieadvies voor ondernemers.