Marketing & Communicatieadvies

Dat Ondernemersgevoel.nl inhoudelijk kan meedenken over alle aspecten van het ondernemerschap, dat vormt de basis voor ons advies. En zo schrijven we bijvoorbeeld een marketingplan voor je waarmee we met name de commerciële kant van je ondernemingsplannen onderbouwen.

 

Maar allemaal mooi en wel al die plannen, maar het is ook van belang dat je dagelijkse boodschap zo effectief mogelijk wordt overgebracht op andere partijen zoals klanten. Daarom bieden wij ook communicatieadvies aan aan ondernemers.

marketingadvies en communicatieadvies

Door onze marketingachtergrond en affiniteit met alle aspecten van communicatie, zijn wij in staat om jouw boodschap aantrekkelijk vorm te geven zodat deze "verkoopt". Voor ondernemers schrijven we afgezien van onder andere subsidieaanvragen en ondernemingsplannen ook wervende teksten voor websites of andere communicatiekanalen. Dit wordt ook wel copywriting genoemd.

 

ghost blogger

Je kunt de schrijvers van Ondernemersgevoel.nl op freelance basis aanstellen als (ghost)blogger of columnist. We voorzien jouw website dan, desgewenst uit jouw naam, voortdurend van nieuwe, wervende artikelen. We zijn in staat om over zeer uiteenlopende onderwerpen aantrekkelijke webteksten te schrijven.


In onze webteksten zullen we rekening houden met de SEO-score. Op die manier biedt jouw website niet alleen relevante inhoud aan lezers, maar wordt die ook nog eens extra goed gevonden in Google op specifieke zoektermen.

 

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van marketing en communicatieadvies voor ondernemers.