Marketing & Communicatieadvies

Dat Ondernemersgevoel.nl inhoudelijk kan meedenken over vrijwel alle aspecten van het ondernemerschap, dat vormt de basis voor alle vormen van advies. Maar ook op specifiek commercieel gebied denk ik met je mee. Zo schrijf ik bijvoorbeeld een globaal marketingplan voor je waarmee we met name de commerciële kant van je ondernemingsplannen uitwerken. Ook de beschrijving van je businessmodel heeft een sterk marketingkarakter.

marketingadvies en communicatieadvies

Maar afgezien van het maken van allerlei plannen, is het ook van groot belang dat je dagelijkse boodschap zo effectief en praktisch mogelijk wordt overgebracht op andere partijen zoals klanten,. Je wilt dat ze herkennen wie jij bent en wat je te bieden hebt! Daarom biedt Ondernemersgevoel.nl ook communicatieadvies aan aan ondernemer

Door mijn marketingachtergrond en affiniteit met alle aspecten van communicatie en geschreven tekst, ben ik in staat om jouw boodschap aantrekkelijk vorm te geven zodat deze "bindt en verkoopt". Voor ondernemers schrijf ik afgezien van onder andere subsidieaanvragen en ondernemingsplannen ook wervende teksten voor websites of andere communicatiekanalen. Dat wordt ook wel copywriting genoemd.

 

ghost blogger

Stel Ondernemersgevoel.nl op freelance basis aan als (ghost)blogger. Ik voorzie jouw website dan, als jij dat wilt zelfs vanuit jouw naam, voortdurend van nieuwe, wervende artikelen die jouw klanten boeien. Ik heb al heel wat bedrijven "van binnen gezien" en ben daardoor in staat om over zeer uiteenlopende onderwerpen aantrekkelijke webteksten te schrijven. Daarmee maak ik jouw bedrijf zichtbaar in de totale "brij" van informatie die de wereld dagelijks over ons uitstort. 


Schrijf ik webteksten voor je dan zal ik natuurlijk rekening houden met de zogenaamde SEO-score. Op die manier biedt jouw website niet alleen relevante inhoud aan lezers, maar wordt die ook nog eens extra goed gevonden in Google op specifieke zoektermen.

 

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van marketing en communicatieadvies voor ondernemers.