Ghost Blogger

Wil je online gevonden worden door potentiële klanten en andere geïnteresseerden? Dan zijn diverse factoren van belang. Zo moeten jouw webteksten SEO-proof zijn. Dat betekent dat relevante zoektermen er zodanig in verwerkt zijn dat de pagina’s hoog scoren in Google en andere zoekmachines. Dat is lastig maar je hebt geluk want Ondernemersgevoel.nl werkt als SEO Copywriter.

 

Een andere factor die je website hoog in zoekmachines doet scoren is wanneer je  voortdurend nieuwe content (inhoud) weet aan te bieden zoals relevante artikelen en informatie. Dat kun je doen d.m.v. een blog.

ghost blogger

Schakel mij in als jouw ghost bogger

D.m.v. bijvoorbeeld een wekelijkse of maandelijkse blog kun je jouw kennis van de branche en het nieuws dat je relevant vindt met jouw publiek delen. Ben je zelf niet zo'n schrijver? Geen probleem want Ondernemersgevoel.nl kan als jouw ghost blogger fungeren. Jij geeft aan over welke onderwerpen en trefwoorden ik moet schrijven, en ik lever op basis daarvan periodiek een SEO-proof artikel aan waar jouw lezers iets aan hebben en waardoor jouw website beter gevonden wordt. En nee hoor, mijn naam hoeft niet onder de tekst te staan. Het is gewoon jouw post!

 

Hoe werkt dat een ghost blogger?

Belangrijk is dat jij bepaalt over welke onderwerpen je artikelen wilt laten schrijven. Wat interesseert jouw lezerspubliek? Welke zoektermen gebruiken jouw (potentiele) klanten in Google? Indien nodig kunnen we dat ook samen beanalyseren.

 

Hoewel ik me door mijn brede bedrijfsadvieservaring met allerlei ondernemingsconcepten snel in bepaalde 'business' kan verplaatsen, is het wel handig wanneer ik al wat affiniteit heb met wat jij doet. Onderwerpen waar ik gemakkelijk over schrijf zijn:

 

  • Alle 'softe' en 'harde' aspecten m.b.t. ondernemen en bedrijfskunde, variërend van onderwerpen als 'bedrijfscultuur' tot het beschrijven van 'specifieke fiscale (subsidie)regelingen';
  • Sport, bewegen en voeding;
  • (Uitstapjes in de) natuur;
  • Alle topics die het thema 'hoogsensitiviteit' raken, ongeacht de context (werk, privé.....ondernemen).

Staat jouw thema er niet bij? Dan is samenwerking toch vaak mogelijk. Als jij maar zorgt voor een heldere briefing en daarnaast doe ik dan telkens online research alsvorens ik begin te schrijven.  

 

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van het fungeren als ghost blogger voor ondernemers.