Ghost Blogger

ghost blogger

Wilt u online gevonden worden door potentiele klanten en andere geïnteresseerden? Dan zijn diverse factoren van belang. Zo moeten uw webteksten SEO-proof zijn. Dat betekent dat relevante zoektermen er zodanig in verwerkt zijn dat de pagina’s hoog scoren in Google en andere zoekmachines. Dat is lastig maar u heeft geluk want ik ben SEO Copywriter. Een andere factor die uw website hoog in zoekmachines doet scoren is wanneer u voortdurend nieuwe content weet aan te bieden. Maar hoe doet u dat en waar haalt u de tijd vandaan?


Huur mij als uw ghost bogger in!

U kunt bijvoorbeeld een interessante, wekelijkse blog bijhouden. Daarin deelt u uw kennis van de branche en het nieuws dat u relevant vindt voor uw publiek. Maar ik hoor het u al zeggen: U bent geen schrijver en heeft daar bovendien geen tijd voor. Gelukkig is ook daar een oplossing voor want ik kan namelijk uw ghost blogger zijn. U kunt mij als uw ghost blogger inhuren.

Wat doet een ghost blogger?

Als ghost blogger overleg ik periodiek met u op welke zoektermen u zou willen scoren en welke kennis u wilt delen. Ook uw blogs moeten immers SEO-proof zijn. Op basis van uw input schrijf ik als “onzichtbaar deskundige” prettig leesbare artikelen voor uw website, desgewenst (door u) met uw of mijn naam erboven.

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden van communicatie advies voor ondernemers.