Ghost Blogger

Wil je online gevonden worden door potentiële klanten en andere geïnteresseerden? Dan zijn diverse factoren van belang. Zo moeten jouw webteksten SEO-proof zijn. Dat betekent dat relevante zoektermen er zodanig in verwerkt zijn dat de pagina’s hoog scoren in Google en andere zoekmachines. Dat is lastig maar je hebt geluk want Ondernemersgevoel.nl werkt als SEO Copywriter.

 

Een andere factor die je website hoog in zoekmachines doet scoren is wanneer je  voortdurend nieuwe content (inhoud) weet aan te bieden zoals relevante artikelen en informatie.

ghost blogger

Huur ons als jouw ghost bogger in!

Je kunt bijvoorbeeld een interessante, wekelijkse of maandelijkse blog bijhouden. Daarin deel je jouw kennis van de branche en het nieuws dat je relevant vindt voor jouw publiek. Maar we horen het je al zeggen: Jij bent geen schrijver, hebt er geen plezier in en hebt daar bovendien geen tijd voor. Dat is niets om je voor te schamen. Een ondernemer moet zich richten op zijn core-business. Gelukkig is ook daar een oplossing voor want Ondernemersgevoel.nl kan namelijk jouw ghost blogger zijn. Je kunt ons als jouw ghost blogger inhuren.

 

Wat doet een ghost blogger?

Als ghost blogger overleg ik periodiek met jou op welke zoektermen je goed zou willen scoren en welke kennis je wilt delen. Ook jouw blogs moeten immers SEO-proof zijn. Op basis van jouw input schrijf ik als “onzichtbaar deskundige” prettig leesbare artikelen voor jouw website met jouw naam erboven.

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van het fungeren als ghost blogger voor ondernemers.