WBSO advies Helmond

Op zoek naar een adviseur in de regio Helmond die WBSO-subsidie voor je aan kan vragen?

WBSO advies Helmond

Met de WBSO-subsidie wil de Nederlandse overheid research en development binnen bedrijven in de regio Helmond stimuleren. Zo blijft deze regio vooroplopen op technologisch gebied. Laat Ondernemersgevoel jouw WBSO-adviseur zijn!


Subsidie waarop?

De overheid verschaft subsidie op al je research & development kosten met de WBSO. Helmond is een vooraanstaande regio op het gebied van technologische ontwikkeling. Binnen dergelijke technische projecten ontwikkelt men bijvoorbeeld nieuwe producten voor klanten, nieuwe productieprocessen of nieuwe software. Zowel de loonkosten, projectkosten als daaraan gerelateerde investeringen kunnen met behulp van de WBSO gesubsidieerd worden.
 
De WBSO is niet branche gebonden en toepasbaar op productontwikkeling in alle sectoren in de regio Helmond. Zowel de ontwikkeling van mechanische technieken, chemische samenstellingen als ontastbare softwareproducten, kan met behulp van de WBSO worden gesubsidieerd. De WBSO is er niet alleen voor bekende hightechbedrijven. Ook kleine, eenvoudige ontwikkelaars kunnen er een beroep op doen. Zelfs ZZP’ers. Wij staan al deze typen bedrijven bij als adviseur. 

Hoeveel WBSO-subsidie kun je in Helmond krijgen?

De hoogte van de subsidie verschilt al naar gelang de situatie, maar kan oplopen tot bijna de helft van de kosten die met je ontwikkelingsproject samenhangen. Dit reduceert het financiële risico van ieder ontwikkeltraject. Voor toepassing van de WBSO-subsidie zijn exacte regels vastgesteld. Ondernemersgevoel.nl is adviseur t.a.v. de WBSO en dus op de hoogte van al deze spelregels en is daarom graag jouw adviseur in het aanvraag- en verantwoordingsproces.

Advies tegen een gunstig tarief

In de subsidieadvies sector wordt vrijwel standaard op No Cure No Pay basis gewerkt tegen een provisiepercentage van 15% van het gerealiseerde subsidiebedrag. Vaak leidt dat tot een onevenredig hoge factuur in relatie tot de verleende adviesdienst. Omgerekend worden daardoor dikwijls uurtarieven gerealiseerd van vele honderden euro’s per uur.

 

Ook ondernemersgevoel.nl is als adviseur graag bereid om op basis van No Cure No Pay te werken. Wij zijn ervaren en vakkundig. Bovendien calculeren wij ons tarief op basis van de verwachte omvang van ons werk voor jou en hanteren daarbij een uurtarief van ongeveer € 60 excl. Btw per uur.     

WBSO adviseur Helmond

Ondernemersgevoel.nl: WBSO-specialist in de regio Helmond

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van WBSO-subsidie aanvragen voor ondernemingen in de regio Helmond. Wij verzorgen niet alleen de aanvraag voor je, maar ondersteunen en faciliteren je ook bij de administratieve verantwoording en bij eventuele controles. Ook voor andere subsidieaanvragen als de WBSO zoals de MIT en de Innovatiebox, kan men bij ons terecht.
 
Daarnaast schrijven wij ondernemingsplannen en marketingplannen en ook verzorgen wij (online) communicatieadvies diensten.

 

Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend overleg of een toetsing van je ontwikkelproject. Ook wanneer jouw bedrijf niet gevestigd is in de regio Helmond. WBSO kunnen wij voor alle Nederlandse ondernemingen aanvragen. Wij zijn jouw onderneming graag van dienst.