WBSO advies Eindhoven

Zoek je een adviseur in de regio Eindhoven die WBSO-subsidie kan regelen?

WBSO advies Eindhoven

De WBSO is een zeer belangrijke subsidie waarmee de Nederlandse overheid research en development bij ondernemingen in de regio Eindhoven probeert te bevorderen. Het doel is om te zorgen dat deze regio op technologisch gebied toonaangevend blijft. Wij dragen daar als WBSO-adviseur graag aan bij.


Waarop krijg je subsidie met de WBSO?

Er wordt subsidie verstrekt op al jouw research & development kosten met de WBSO. Eindhoven is in dit opzicht een toonaangevend gebied. Ontwikkelprojecten binnen de WBSO kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op nieuwe producten voor klanten, technische vernieuwende software of op productieprocessen. Binnen de WBSO wordt subsidie verstrekt op zowel de met de ontwikkeling samenhangende loonkosten, overige kosten (zoals verbruiksmaterialen) en zelfs op investeringen die aan de ontwikkeling gerelateerd zijn.
 
Deze regeling is niet gebonden aan een specifieke sector in de regio Eindhoven. In aanmerking komende ontwikkelprojecten variërend van mechanische technieken tot chemische samenstellingen. De WBSO richt zich niet alleen op typische hightechbedrijven. Kleinschaligere, relatief eenvoudige ontwikkelbedrijven kunnen er ook gebruik maken. De regeling is er zelfs voor ZZP’ers. Als adviseur staan wij dit soort bedrijven graag bij.

Op Hoeveel WBSO-subsidie mag ik rekenen?

De omvang van de subsidie kan uiteenlopen afhankelijk van de situatie. De subsidie kan oplopen tot bijna de helft van de kosten van je R&D-project. Het financiële risico dat met het project samenhangt, reduceert daardoor enorm. De WBSO-subsidie kent een aantal regels waaraan men zich dient te houden wanneer men er gebruik van wil maken. Ondernemersgevoel.nl kent deze spelregels als WVSO-adviseur goed. Wij staan je daarom graag bij in het aanvraag- en verantwoordingsproces en proberen de hoogte van de subsidie te optimaliseren.

Gunstig tarief

Als vergoeding wordt door menig adviesbureau in de subsidie adviesbranche een provisiepercentage van 15% of meer gerekend. De factuur voor de adviesdiensten is daardoor vaak onrealistisch hoog en leidt tot omgerekende uurtarieven van vele honderden euro’s.

 

Ook wij werken graag op basis van No Cure No Pay. Ons factuurbedrag als WBSO-adviseur wordt door ons gecalculeerd op basis van de verwachte tijdduur van onze inspanning. Ons uurtarief bedraagt ongeveer € 60 excl. Btw per uur. Onze offertes zijn daarmee reëel en transparant.

WBSO adviseur Eindhoven

Ondernemersgevoel.nl is dé WBSO-specialist in de regio Eindhoven

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van WBSO-subsidie aanvragen voor bedrijven in Eindhoven en omgeving. Binnen onze dienstverlening als adviseur zorgen wij voor de aanvraag maar wij ondersteunen en faciliteren ook bij de administratieve verantwoording. Indien noodzakelijk staan wij je bij tijdens controles. Ook voor het aanvragen van andere subsidies zoals de MIT of de Innovatiebox, kan men bij ons terecht.
 
Bovendien schrijven wij wervende ondernemingsplannen en marketingplannen. Daarnaast voorzien wij onze klanten van (online) communicatieadvies. Schrijven voor ondernemingen is ons vak.
 
Voor vrijblijvend overleg of toetsing van je ontwikkelproject kun je direct vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan vanzelfsprekend ook wanneer jouw onderneming niet gevestigd is in de regio Eindhoven. De WBSO is voor alle Nederlandse bedrijven beschikbaar. Wij helpen graag.