Subsidieadviesburo

Ondernemersgevoel.nl verzorgt als subsidieadviesburo onder andere subsidieaanvragen voor ondernemingen van A tot Z. Het betreft subsidies op het gebied van technische ontwikkeling, duurzaam investeren, personeelswelzijn & internationalisering. Voorbeelden van interessante subsidies en fiscale regelingen zijn de WBSO (Wet Bevordering Speur en Ontwikkelwerk), de MIT (MKB-Innovatiestimulering Topsectoren), de mogelijkheden van teruggaaf energiebelasting en overige subsidies. 

subsidieadviesburo

Waarom een subsidieadviesburo in de arm nemen?

Als subsidieadviesburo begeleiden wij jou als ondernemer bij het totale proces van subsidieaanvraag. We schrijven de inhoudelijke subsidieaanvraag voor je in goed overleg. Ook onderhouden we de contacten met de subsidieverstrekker en beantwoorden we zijn vragen. En zoals je van een subsidieadviesburo mag verwachten begeleiden we je ook t.a.v. de administratieve verplichtingen die met de verantwoording van de subsidie samenhangen. 

Neem direct contact met ons op!

Ondernemersgevoel.nl werkt als subsidieadviesburo vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact op voor meer informatie over ons subsidieadviesburo en subsidieregelingen die relevant zijn voor ondernemers.