Subsidieadviesbureau

Ben jij als ondernemer op zoek naar een subsidieadviesbureau dat je in het totale proces van het aanvragen van ondernemerssubsidies kan begeleiden? Dan ben je bij Ondernemersgevoel.nl aan het juiste adres. Ondernemersgevoel.nl is een subsidieadviesbureau dat vanuit de Brainportregio rond Eindhoven opereert. Deze regio vormt het innovatieve hart van Nederland.

subsidieadviesbureau

Subsidieadviesbureau voor welke ondernemerssubsidies?

Binnen Nederland is sprake van diverse thema's ten aanzien waarvan ondernemers aanspraak kunnen maken op subsidie. Als subsidieadviesbureau adviseren wij o.a. t.a.v. de thema's:

  • duurzaam investeren;
  • internationaal (grensoverschreidend) ondernemen;
  • innovatie;
  • personeelswelzijn.

De meest bekende MKB-subsidies zij  de WBSO (Wet Bevordering Speur en Ontwikkelwerk) en de MIT (MKB-Innovatiestimulering Topsectoren). Daarnaast zijn er mogelijkheden om energiebelasting terug te vorderen als ondernemer, instelling of particulier. Daarnaast zijn er andere subsidies voor ondernemers.

Start direct met ondernemerssubsidies!

Neem gerust en vrijblijvend contact op met subsidieadviesbureau Ondernemersgevoel.nl voor vrijblijvend overleg t.a.v. de mogelijkheden van subsidies voor ondernemers.