SEO Tekstschrijver: wervende teksten

"He joh, kun je die mobiele telefoon van je nu eens 5 minuten met rust laten?"

Er komt nogal wat informatie op ons af vandaag de dag, meer dan onze hersenen kunnen verwerken. En dus bepalen we in een fractie van een seconde of we aan informatie, bijvoorbeeld een tekst, aandacht zullen geven of niet. Die selectie vindt tamelijk onbewust plaats, we doen het met ons "gevoel". Spreekt het ons aan of niet? 

copywriter

Wervende teksten

Als bedrijfskundige snap ik heel goed wat uw organisatie met allerlei vormen van communicatie naar de ontvanger wil bereiken. U wilt een lezer informeren en meestal vervolgens ergens toe aanzetten. Waarschijnlijk wilt u dat hij iets koopt. Maar de moderne lezer laat dat alleen toe wanneer u inspeelt op zijn gevoel en hij wordt verrast. 

copywriter

Verrassende teksten, die schrijf ik graag. Dat doe ik door er bijvoorbeeld humor in te verwerken, een gevoel van bewuste verwarring te zaaien of door de lezer zelfs boos te maken. Klinkt vreemd maar in al die gevallen kom je bij zijn/haar gevoel. En dat is waar je de aandacht weet vast te houden. Dat is wat een goede commerciële tekstschrijver voor elkaar krijgt.


Ik ben SEO tekstschrijver

Zo'n wervende tekst kan toegepast worden in offline maar ook in online media zoals een webtekst. In dat laatste geval zorg ik er natuurlijk voor dat de tekst SEO-proof is (Search Engine Optimized). Ik ben namelijk SEO tekstschrijver. Dat betekent dat ik er niet alleen voor zorg dat de tekst prettig leesbaar is. Ook zal ik d.m.v. de specifieke verwerking van relevante zoekwoorden zorgen dat de tekst optimaal vindbaar is door Google en andere zoekmachines. Meer bezoekers zullen zo de weg naar uw website weten te vinden. Overigens kan ik als ghost blogger ook uw website van actuele SEO-proof content voorzien. Voortdurende vernieuwing is namelijk een andere factor voor een betere vindbaarheid.

Mijn werkwijze als SEO tekstschrijver

Uw wervende tekst: “Zeg ut maar meneer/mevrouw….”. U geeft aan wat u met uw tekst wilt bereiken tijdens een korte intake (kan ook telefonisch).

 

Kost dat?: O.b.v. de omvang van het werk geef ik direct een prijsindicatie of stuur ik een uitgebreidere offerte. Mijn uurtarief voor dit soort werkzaamheden ligt standaard rond de € 40.

 

En dan?: Indien akkoord ga ik direct als uw SEO copywriter aan de slag of overleg ik voor nog wat meer input (zoals bestaande teksten en info) waar ik verder mee kan.

 

Beeldmateriaal (logo's, foto's e.d.): Die levert u in principe zelf aan. Ik ben vooral een schrijver maar indien gewenst kan ik ook helpen met een aansprekende lay-out. Wilt u een nog professionelere uitstraling van beeldmateriaal dan ken ik nog wel een goede fotograaf en een vormgever.

  

Heb je ook voorbeelden? Ja hoor klik HIER maar eens.

 

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Eindhoven maar ook voor de rest van Nederland. Neem direct contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden van communicatie advies voor ondernemers.