SEO Tekstschrijver

Voor wervende teksten die goed gevonden worden

Als het om informatie gaat dan komt er vandaag de dag nogal wat op ons af. En dat is vaak aanzienlijk meer dan ons brein kan verwerken. In een mum van tijd bepalen we, vaak onbewust, of we ergens aandacht aan zullen geven of niet. Ons eerste gevoel speelt daarbij een belangrijke rol. Als SEO Tekstschrijver is Ondernemersgevoel.nl zich zeer bewust van dit psychologische proces. 

SEO tekstschrijver

Wervende teksten

Wij begrijpen zeer goed wat jouw bedrijf met allerlei communicatie uitingen naar andere partijen waaronder natuurlijk klanten, wil bereiken. De lezer moet geïnformeerd worden maar dat is vast niet het enige. Je wil hem vervolgens ergens toe aanzetten, waarschijnlijk dat hij iets van je koopt of je een opdracht geeft. De hedendaagse lezer zoekt zijn informatie vooral online. Daar roept bijna alles wat hij tegenkomt om zijn aandacht. Je zult effectief moeten inspelen op zijn gevoel. Je zult hem moeten raken! Pas dan wordt hij verrast en richt hij zich op jou. 

SEO tekstschrijver

Verrassende teksten, die schrijven wij graag. Dat doen we op allerlei manier en met toepassing van diverse technieken. Humor en emoties spelen daar vaak een belangrijke rol in. Dan pas kom je bij zijn/haar gevoel en dat is waar je de aandacht weet vast te houden. Een goede commerciële tekstschrijver zorgt ervoor dat de lezer emotioneel geraakt wordt. 


Ondernemersgevoel.nl is SEO tekstschrijver

Een wervende tekst kan toegepast worden op offline media zoals brochures. De meeste teksten krijgen echter tegenwoordig vooral een toepassing binnen online media. Meestal gaat het om websiteteksten. Wanneer wij die voor je schrijven dan waarborgen we natuurlijk ook dat de tekst aan de criteria voor SEO voldoet. Een Search Engine Optimized tekst is goed vindbaar in Google. Wij zijn SEO tekstschrijver en dat houdt in dat wij verder gaan dat het schrijven van een prettig leesbare tekst. Door relevante zoekwoorden in de tekst te verwerken zal een tekst beter vindbaar worden in Google en soortgelijke search engines. Daardoor wordt een toenemend beoekersaantal naar je website getrokken.

 

Afgezien van het schrijven van vaste webteksten als SEO tekstschrijver voor op je website, kun je Ondernemersgevoel.nl ook als ghost blogger aanstellen. We schrijven dan periodiek (bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks) actuele, SEO-gebaseerde artikelen. Het voortdurend plaatsen van nieuwe content zorgt ook voor verbetering van de vindbaarheid van je website.

De werkwijze van Ondernemersgevoel.n als SEO tekstschrijver

Doel van je tekst: Jij maakt ons eerst duidelijk wat je met je tekst wil bereiken.

 

Onze kosten: De kosten van ons werk als SEO tekstschrijver zijn afhankelijk van de omvang van het werk. Het door ons gehanteerde uurtarief voor dit soort opdrachten ligt rond de € 40 maar we kunnen ook een prijs per woord afspreken of een vaste prijs voor de hele opdracht.

 

Vervolg: Zijn we akkoord met elkaar dan starten wij direct met schrijven als jouw SEO tekstschrijver. Input (zoals bestaande teksten en info) is natuurlijk altijd welkom want daar kunnen we verder mee.

Benader ons:

Ondernemersgevoel.nl werkt als SEO testschrijver voor zowel individuele ondernemers als marketingbureaus en webdesigners door heel Nederland. Neem meteen contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden om voor jouw bedrijf als SEO tekstschrijver te kunnen werken. 

SEO tekstschrijver