Innovatieve & Creatieve projecten

Creativiteit en innovativiteit zijn niet zozeer producten die ik kan aanbieden. Ze zitten ingebakken in mijn persoonlijkheid en je krijgt ze er m.a.w. gratis bij. Concreet betekent dit dat je van mij mag verwachten dat ik met je meedenk in je plannen, projecten en ontwikkelingen en dat ik wellicht alternatieven aan zal aanreiken met een out-of-the-box karakter.  In jouw boodschap zorgt creativiteit  vervolgens voor verrassende effecten en onderscheidend vermogen. Dan blijft het hangen bij mensen en dat is de bedoeling.

 

Nadat ik  jaren ondernemers heb bijgestaan om hun ideeën op te schrijven en  wereldkundig te maken, vond ik het tijd om ook zelf de ontwikkelhandschoen op te nemen. Onderstaand tref je enkele voorbeelden van producten (en ze zijn eventueel te koop) die ik zelf heb ontwikkeld. Doordat ik het  complexe proces van idee tot realisatie en vercommercialisering zelf heb doorlopen mag ik me ervaringsdeskundige noemen op dit gebied.

 

Creativiteit is een abstract begrip en kent steeds een andere vorm. Je mag zelf beoordelen of je mij creatief vindt.  

 

iBadhouder

De iBadhouder is een eenvoudig systeem van hoogwaardig, duurzaam Douglashout waarmee het mogelijk wordt om op comfortabele en veilige wijze een iPad (of ieder andere type tablet), tijdschrift of boek te gebruiken in bad. Geschikt voor alle badbreedtes tussen 60 en 95 cm en alle ligrichtingen.

 

Meer informatie

iBedhouder (pootjes)

Heeft u geen bad? Dan heeft u wellicht toch iets aan de

iBadhouder. M.b.v. deze 4 in- en uitplugbare pootjes maakt u namelijk van de iBadhouder snel een soort “tafeltje”. Wat u daar aan heeft?

 

Kijkt u wel eens tv in bed? En hoeveel tv’s hangen er dan boven uw bed?

De houder kan m.b.v. de pootjes gebruikt worden om bijvoorbeeld stabiel aan het voeteneind van uw bed, net over uw benen te worden geplaatst. U kunt daar dan uw tablet op zetten en op die wijze volledig ontspannen liggend TV of Netflix kijken. Bijvoorbeeld wanneer

uw partner naast u op dat moment op de slaapkamer-tv een programma wil kijken dat u niet wilt zien.   

 

Meer informatie

 

Tafelronde

De tafelronde is niet zomaar een drankentafeltje waar je 8 glazen en de nodige hapjes op kwijt kan. Het is een tafeltje met een verhaal, gemaakt van gebruikte materialen die ieder afzonderlijk hun eigen historische karakter hebben. Daar wil je je drankje en je hapje wel op zetten. Maar het tafeltje is ook zeer functioneel. Heb je een rondje te geven, til dan eenvoudig de houten “kroon” op van het statief en haal voor iedereen een drankje. Plaats de “kroon” zonder statief op een sta-tafel en drankjes vallen nooit meer om wanneer iemand iets te enthousiast tegen de sta-tafel aan duwt. 

 

Meer informatie

 


Stoelwippers

Dit betreft een in ontwikkeling zijnd concept van "schommellatten" die in een oogwenk onder een normale eettafel- of tuinstoel geklemd moeten kunnen worden zodat een schommelstoelprincipe ontstaat. Een schommelstoel geeft veel ontspanning maar een aparte schommelstoel neemt veel plaats in beslag in het interieur, oogt vaak oubollig en kan bovendien niet buiten gebruikt worden. Het definitieve product zal vermoedelijk een aanmerkelijk "gadgetkarakter" krijgen.