Ondernemingsplan Venlo

Wilt u een ondernemingsplan laten schrijven door iemand in de regio Venlo?

Ondernemingsplan Venlo

Ondernemingsplannen (ook wel bedrijfsplannen genoemd) kunnen qua karakter sterk uiteen lopen. Hoewel grote delen van de inhoud vaak wel overeenstemming, is de toon die in het ondernemingsplan wordt gebruikt vaak afhankelijk van voor wie het plan geschreven wordt. Dat kan zijn voor een financier, zoals Qredits, een bank of private investeerders. Soms vragen (uitkering)instanties zoals gemeente, UWV of IND u echter om een plan te schrijven en die vervullen niet de rol van geldverstrekker. De toon is dan vaak wat anders.


Niet in de laatste plaats schrijft u echter een ondernemingsplan voor uzelf en uw naasten. Op die manier legt u datgene wat u in uw hoofd heeft vast op papier. Dan kunt u zich er later nog eens door laten inspireren door er doorheen te bladeren. Of u betrekt de mensen in uw directe omgeving van Venlo bij uw plannen.

 

 


Waarover gaat een ondernemingsplan?

Je kunt het naar eigen keus zo uitgebreid mogelijk maken. Naarmate je meer diepgang en details hanteert, wordt het plan vaak professioneler en omvangrijker. Over het algemeen staat er het volgende in de ondernemingsplannen die wij voor ondernemers in de regio Venlo zoals u schrijven.
  • Vergunning technische zaken;
  • Uw achtergrond zoals uw opleiding, kennis en ervaring. En natuurlijk een beschrijving van waarom u voor het ondernemerschap kiest;
  • Weergave van actuele trends in de markt, marktomvang en het aantal concurrenten;
  • Een beschrijving van uw bedrijfsformule op basis van aspecten als product / dienst, promotie, prijs en uw vestigingsplaats en marktgebied;
  • Financiële vooruitzichten zoals omzet-, winst- en liquiditeitsbegroting. En een opsomming van waarin u moet investeren en waar het kapitaal daarvoor vandaan komt.


Afhankelijk van de exacte wensen van degene waarvoor het ondernemingsplan wordt geschreven, kunnen hier nog onderwerpen aan toegevoegd worden. Over het algemeen wordt met het bovenstaande in de basis informatiebehoefte van partijen in de regio Venlo voorzien.

 

Onze werkwijze

Wij beschikken over brede affiniteit op bedrijfskundig gebied. Zowel de financiële, marketing gerelateerde als juridische aspecten van het ondernemen zijn voor ons gesneden koek. Daarnaast zijn wij erg bedreven in het schrijven van wervende teksten. Zoals onze bedrijfsnaam Ondernemersgevoel.nl al aangeeft, schrijven wij ondernemingsplannen met gevoel, met passie dus. En de lezer zal uw passie teruglezen. Wanneer u uw bedrijfsplan door een boekhouder laat schrijven, dan leest u die passie vaak niet terug. Bekijk hier een voorbeeld van een van de aantrekkelijke ondernemingsplannen die wij al voor een van onze clientondernemers schreven.

 

Ons tarief voor het laten schrijven van ondernemingsplannen

Ons tarief is afhankelijk van de mate waarin u al over informatie beschikt. Heeft u al het een en ander op papier dan ontvangen wij dat graag van u. Zitten uw plannen vooral nog in uw hoofd dan zullen wij herhaaldelijk contact moeten hebben per mail en telefonisch. Op afspraak kan ook maar dan verzoeken wij u wel om naar ons toe te komen. Op die manier hoeven wij u minder tijd in rekening te brengen. De prijs voor uw ondernemingsplan dat wij voor u opstellen in word, in Excel (financials) en pdf, ligt meestal rond de € 650 excl. Btw. Beschikt u als ondernemer in de regio Venlo al over veel bruikbaar materiaal dan is een tarief tot rond de €450 excl. Btw mogelijk.


Wij vinden het wel belangrijk om te benadrukken dat je het schrijven van een ondernemingsplan nooit geheel kunt uitbesteden. U bent zelf de ondernemer dus uw ideeën zijn leidend. Wij kunnen wel adviseren en kritische vragen stellen. En natuurlijk houden wij de pen vast. Maar een goed ondernemingsplan schrijf je uiteindelijk samen.

 

Wij wachten op u telefoontje

Bent u nieuwsgierig geworden dan nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor informatie over het schrijven van een ondernemingsplan. Bent u niet uit de regio Venlo afkomstig? Geen nood, ook dan mag u natuurlijk contact met ons opnemen.