Ondernemingsplan Eindhoven

U zoekt iemand in de regio Eindhoven om een ondernemingsplan te laten schrijven?

Ondernemingsplan Eindhoven

Zo’n ondernemingsplan laat je schrijven om diverse redenen. Wanneer u plannen heeft voor een eigen bedrijf heeft u vast financiering nodig. Een van de aantrekkelijkste leveranciers voor ondernemers is Qredits. Maar misschien heeft u al een bedrijf en gaat het vooral om het aantrekken van kapitaal voor de uitbreiding van uw onderneming. Of u nu te maken hebt met financiers zoals banken, private investeerders of met instanties als gemeente, UWV of de IND, ze willen allemaal een ondernemingsplan van u zien.

 

En bovendien is het handig wanneer u uw plannen zelf duidelijk vast laat leggen op papier. Dan kunt u zichzelf helder voor ogen houden wat u precies beoogt daar in de regio Eindhoven.


Een ondernemingsplan, wat staat daarin?

Een ondernemingsplan kun je zo uitgebreid mogelijk maken als je zelf wilt. De plannen die wij opstellen voor cliëntondernemers in de regio Eindhoven omvatten veelal:

  • Juridisch kader (beschikbare en benodigde vergunningen e.d.);
  • Persoonlijke aanleiding (uw kennis, ervaring en motieven voor het ondernemerschap);
  • Uitgebreid onderzoek naar marktomstandigheden (trends, bestedingsgedrag, marktomvang en mate van concurrentie);
  • Het marketingplan oftewel uw bedrijfsomschrijving in termen van de 4 p’s (product, plaats, prijs, promotie)
  • Bedrijfseconomisch plan: Dit bestaat uit een begroting van de investeringen, de wijze van financiering alsmede een begroting van omzet, kosten, winst en inkomsten en uitgaven (liquiditeit).
Met deze zaken zijn de belangrijkste aspecten voor andere partijen in de regio Eindhoven die u bij uw onderneming moet betrekken, beschreven.

Hoe Ondernemersgevoel.nl te werk gaat

Onze achtergrond is zowel bedrijfskundig, commercieel als financieel economisch van aard dus wij kunnen al die elementen voor u beschrijven. Een voordeel is dat wij tevens erg bedreven zijn in het opschrijven van aantrekkelijke teksten. Anders dan veel boekhouders kunnen we uw plannen daarom van een grotere (commerciële) aantrekkingskracht voorzien. Geen “saai stuk papier” maar een “wervende brochure” die uw passie weergeeft. U treft hier een voorbeeld aan van zo'n bedrijfsplan dat wij al eerder schreven voor een cliënt.


U bent de ondernemer. Wij vinden het daarom wel belangrijk dat u zich goed realiseert dat uw bijdrage van groot belang is voor de kwaliteit van uw ondernemingsplan. Het schrijven van een ondernemingsplan is niet iets wat je in zijn totaliteit kunt uitbesteden. Wij baseren ons op uw input en uw plannen. In de praktijk communiceren wij herhaaldelijk en intensief met onze cliëntondernemers, zowel face-to-face, telefonisch als per mail. Tijdens die communicatie stellen wij vragen en geven wij adviezen. Het is echter van essentieel belang dat u zich in het plan dat wij opleveren herkent en dat u er dus een zeer actieve bijdrage aan levert. Maar geen nood, wij houden de pen vast.

 

De kosten van het laten opstellen van een ondernemingsplan

Die kosten hangen mede samen met de mate waarin u al over (geschreven) informatie beschikt. Wij brengen sowieso eerst een offerte aan u uit. Heeft u al veel dan is een tarief rond de € 450 mogelijk. Een normale prijs voor een normale situatie voor het laten schrijven van een ondernemingsplan voor een ondernemer in de regio Eindhoven bedraagt echter zo’n € 600 tot € 800. Het uiteindelijke resultaat is dat de plannen die u in uw hoofd heeft, op aantrekkelijke en professionele wijze zijn vastgelegd in Word, Excel en pdf.

 

Neem direct contact op

Vanzelfsprekend kunt u ons vrijblijvend contacteren  voor het laten schrijven van een ondernemingsplan. U zit nergens aan vast en vaak kunnen wij al telefonisch een prijsindicatie geven. Mocht u niet uit de regio Eindhoven afkomstig zijn dan mag u ons natuurlijk ook contacteren.