Ondernemingsplan Den Bosch

Heeft u ondernemingsplannen in de regio Den Bosch?

Ondernemingsplan Den Bosch

Een ondernemingsplan ontstaat in het hoofd van de (toekomstige) ondernemer. Misschien loopt u al wel langer met plannen voor een eigen onderneming ergens in de regio Den Bosch rond. Op enig moment moet je dan de volgende stap zetten. Die stap zou kunnen zijn om de plannen vanuit het hoofd op papier te brengen. Niet iedereen heeft er echter plezier in om zijn ideeën schriftelijk te vereeuwigen. Toch is het belangrijk om dat te doen.


Want veelal zijn er externe partijen betrokken bij uw onderneming. U heeft bijvoorbeeld geld nodig om te starten. Instanties als Qredits, reguliere banken of private investeerders zullen u stuk voor stuk verzoeken om een ondernemingsplan aan te leveren t.a.v. uw bedrijfsplannen in de regio Den Bosch. Echter ook andere organisaties zoals UWV, gemeente of IND vragen vaak in bepaalde gevallen om een ondernemingsplan. Bovendien is het belangrijk om uw directe omgeving bestaande uit vrienden en bekenden te informeren. En uiteindelijk legt u een ondernemingsplan ook voor uzelf vast.

 

 


Wat zet ik in mijn ondernemingsplan?

Wanneer wij een ondernemingsplan schrijven voor ondernemers in de regio Den Bosch dan zullen we, ongeacht de specifieke doelgroep van het plan, sowieso de volgende zaken beschrijven:

  • Informatie over welke vergunning benodigd zijn voor uw bedrijf;
  • Een kennismaking met u als persoon en (toekomstig) ondernemer. Een beeld van uw kennis, ervaring en vaardigheden;
  • Markt- en concurrentieonderzoek;
  • Beschrijving van uw bedrijfsformule (de marketing);
  • Financieel plan (investeringsbegroting en cijfermatige prognose)


Ongeacht voor welke partij in de regio Den Bosch u uw plan opstelt, deze informatie willen alle partijen terugzien. Afhankelijk van specifieke eisen en wensen kunnen hier onderwerpen aan worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan de beschrijving van een proces van kwaliteits- of continuïteitswaarborging.

 

 

Hoe wij werken

Onze werkwijze kenmerkt zich door intensief contact met onze cliënten. Dat contact vindt met name telefonisch en per mail plaats. Dit contact is belangrijk want voor ons is het de manier om te vernemen wat u van plan bent. Onze taak is het om uw plannen gestructureerd, helder en aantrekkelijk op te schrijven. Op die manier genereren wij een “brochure” voor uw plannen. Daarmee kun je anderen overtuigen. 

 

Wilt u eens een voorbeeld zien van een plan dat wij al schreven voor een cliënt? Download zo'n anoniem voorbeeldplan hier!

 

U bent en blijft echter de ondernemer waar het om draait. Uw input is dan ook van doorslaggevend belang voor de kwaliteit van het ondernemingsplan. Met onze bedrijfskundige achtergrond kunnen wij u op alle aspecten van het ondernemerschap adviseren. Dat zullen we ook doen maar we zullen u ook wellicht lastige vragen stellen. Door erover na te denken worden uw plannen steeds een beetje concreter. Van belang is dat u zich uiteindelijk herkent in hetgeen wij voor u opschrijven zodat het van u blijft.

 

Onze tariefstelling

Een gemiddeld ondernemingsplan kost zo’n € 700 om door ons te laten opstellen. Vanzelfsprekend brengen wij u een maatwerkofferte uit. Wanneer u al over de nodige inhoud en ideeën beschikt dan kan het door ons gehanteerde tarief wellicht iets lager uitvallen. Het schrijven van een ondernemingsplan is echter nu eenmaal maatwerk. U zult daar in financiële zin iets voor over moeten hebben.

 

We zien uit naar uw telefoontje

Wacht niet lager maar zet de volgende stap en maak uw plannen concreet. Wij helpen u daarbij. Neem contact met ons op en wij zullen vrijblijvend een offerte uitbrengen. Mocht u niet uit de omgeving Den Bosch afkomstig zijn dan horen wij ook graag van u.