Ondernemingsplan Amsterdam

Wilt u ook ondernemer worden in Amsterdam? Dan is een ondernemingsplan nodig.

Ondernemingsplan Amsterdam

Amsterdam is bij uitstek een stad waar veel mensen met een ondernemend karakter wonen. Eigenzinnige mensen die zelf aan het roer willen staan. De handelsgeest zat er al vroeg in bij de mensen in de regio Amsterdam. Wellicht bent u een van hen en heeft u nu ook plannen voor een onderneming in de regio Amsterdam.


Hoe onafhankelijk u ook wilt zijn, soms heeft u nu eenmaal andere partijen nodig bij de uitvoering van uw plannen. U kunt dan denken aan geldschieters zoals Qredits of banken. Of misschien zit u nog in een uitkeringssituatie. De gemeente of UWV vragen ook regelmatig om een ondernemingsplan. En hoewel u goed weet wat u wilt, is het communiceren van die plannen nog niet zo eenvoudig. Daarom is het vaak nuttig om een ondernemingsplan op te schrijven.

 


En wat zet je daar dan in?

De informatiebehoefte van verschillende partijen vertoont meestal parallellen. Ze zijn voor een groot deel in dezelfde zaken geïnteresseerd. Ondernemersgvoel schrijft ondernemingsplannen voor ondernemers in de regio Amsterdam en ver daarbuiten. Wanneer wij een ondernemingsplan schrijven, nemen we daar in de regel in elk geval in op

  • Een beschrijving van wie u bent en wat u kunt;
  • Een beschrijving van het bedrijf (branche, plaats, product, etc.);
  • Uw doelgroep oftewel aan wie u iets gaat verkopen / leveren;
  • Marktanalyse;
  • Vergunningen en juridische ondernemerszaken;
  • Financiële vooruitblik (balans, investeringen, financiering en natuurlijk omzet- en winstbegroting);

Mocht het zo zijn dat we voor een speciale instantie schrijven dan kunnen we daar onderwerpen aan toevoegen. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer u een ondernemingsplan laat schrijven voor een verzoek om verblijfsvergunning bij de IND. Wij kennen dergelijke procedures en stemmen het ondernemingsplan daarop af.

 

Samen schrijven we uw plan

Laat ons vooropstellen: wij schrijven niet alleen op wat u zegt maar begeleiden u intensief. Dat betekent dat wij uw ideeën verder uitwerken en dat wij u zullen adviseren bij het maken van allerlei keuzes. We doen echter niet alles voor u. U blijft “de kapitein van het schip” en dient uiteindelijk de keuzes te maken. Een deel van ons werk bestaat dan ook uit het stellen van vragen aan u om meer diepgang en detail in uw plannen te verkrijgen. Van belang is dat het wervende ondernemingsplan dat wij uiteindelijk aan u opleveren, nog steeds van Ú is en niet van ons.


Als u eens een voorbeeld wilt lezen van een plan dat wij hebben geschreven voor een van onze cliënten dan kan dat natuurlijk. HIER vindt u zo’n voorbeeld.

 

Tariefstelling voor het schrijven van een ondernemingsplan

De ene ondernemer is al wat verder dan de andere. De een twijfelt niet meer en heeft in zijn hoofd een duidelijk beeld van wat hij / zij wil. De ander moet nog iets meer geholpen worden. Het tarief dat wij aan u als toekomstig ondernemer in de regio Amsterdam berekenen, is afhankelijk van de stand van zaken met betrekking tot uw plannen. Heeft u al het een en ander op papier, dan zijn we waarschijnlijk sneller klaar dan wanneer er nog niks vastligt. Het tarief dat wij berekenen kan daarom verschillen. Rekent u op maximaal zo’n € 700 exclusief Btw voor een uitgebreid plan.


Overigens brengen wij altijd vooraf een offerte aan u uit.

 

Eerst overleggen met ons vanuit Amsterdam? Dat kan

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. Dat is vanzelfsprekend vrijblijvend. Door met ons te overleggen krijgt u al snel een beeld van waar u staat met uw ondernemingsplannen en of wij de juiste partij zijn om u te helpen.


Neem ook contact met ons op wanneer u vanuit een andere regio dan de regio Amsterdam opereert. Wij werken voor alle Nederlandse ondernemers en zelfs voor ondernemers van over de rest van de wereld.