Communicatieadviesbureau

Van marketingplan tot SEO webtekst of landingspagina

Door onze opleiding maar ook vanuit ervaringsdeskundigheid op het gebied van ondernemen, kunnen we inhoudelijk zeer goed meedenken over allerlei aspecten van het ondernemen. Die kennis en ervaring vormen de basis voor onze adviezen. Als communicatieadviesbureau stellen we bijvoorbeeld marketingplannen voor jouw bedrijf op.

Communicatieadviesbureau

Wat kan Ondernemersgevoel.nl als communicatieadviesbureau voor mij betekenen?

Maar het is ook van wezenlijk belang dat jouw dagelijkse boodschap zo effectief mogelijk wordt overgebracht. Met name het aantrekken van klanten is natuurlijk een grote uitdaging. Naast tamelijk inhoudelijke stukken zoals subsidieaanvragen en ondernemingsplannen, schrijven we ook graag een aantrekkelijke tekst voor je website die ook nog eens hoog scoort in Google. SEO-copywriting wordt dat wel genoemd. Ondernemersgevoel.nl is een communicatieadviesbureau met een complete dienstverlening.

 

Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om ons te laten fungeren als (ghost)blogger of columnist voor jouw website. Wat dacht je ervan om te zien hoe jouw site voortdurend voorzien wordt van nieuwe, wervende artikelen. Ook dat draag sterk bij aan he vindbaarheid score in Google.

Communicatieadviesbureau in Helmond

Ondernemersgevoel.nl werkt vanuit Helmond voor allerlei partijen met een communicatiebehoefte. Dat varieert van individuele ondernemers tot marketingbureaus en webdevelopers. Veel van onze werkzaamheden kunnen op afstand uitgevoerd worden dus wij fungeren als communicatieadviesbureau voor ondernemers in heel Nederland en België.

 

Neem nu contact op als je meer wilt weten over wat wij als communicatieadviesbureau voor jou als ondernemer kunnen doen.