Bedrijfsadviseur

Ondernemersgevoel is breed opgeleid als bedrijfskundige en heeft daardoor als bedrijfsadviseur affiniteit met verschillende disciplines zoals strategie, marketing, financiële en technisch inhoudelijke aspecten van het ondernemerschap. Wij zijn bovendien niet branchegebonden. Onze werkzaamheden als bedrijfsadviseur hebben een breed karakter.

 

Op basis van onze kennis en ervaring schrijven wij in samenwerking met jou een ondernemingsplan of financieel plan. Daarnaast verrichten wij als freelance bedrijfsadviseur onderzoeken naar de levensvatbaarheid van de plannen van gevestigde en startende ondernemers in het kader van de Bbz-regeling (zogenaamd  Bbz-haalbaarheidsonderzoek).

bedrijfsadviseur

Waarom heb je een bedrijfsadviseur nodig?

Ondernemers zijn vaak doeners. Het zijn meestal flexibele mensen die anticiperen op wat er zakelijk gebeurt. Het risico is vaak dat je afdrijft van je oorspronkelijke ideeën. Daarom is het verstandig om dergelijke ideeën in plannen vast te leggen zodat je er gemakkelijker aan vast kunt houden. Dat hoeven geen dikke documenten te zijn maar wervende brochures die aantrekkelijk zijn om te lezen.

 

Het opschrijven van plannen en ideeën en het uitwerken ervan in detail is niet wat alle ondernemers aanstaat. Als bedrijfsadviseur pikt Ondernemersgevoel jouw plannen gemakkelijk op en werken we ze professioneel uit. Dat biedt houvast voor jezelf maar zorgt ook voor vergemakkelijking van de communicatie met anderen zoals financiers (banken en investeerders) en potentiele leveranciers e.d.

Neem direct het initiatief!

Wij adviseren en schrijven vanuit Helmond voor ondernemers in de regio Oost-Brabant maar ook voor ondernemers uit de rest van Nederland. Neem direct contact op voor meer informatie. Wij staan jou graag bij als bedrijfsadviseur.