Adviesgesprek aanvragen!

Adviesgesprek m.b.t. een verblijfsvergunning van de IND o.b.v. ondernemerschap.

De IND heeft de nodige informatie hierover op de website beschikbaar. In de praktijk zullen ze je niet vooraf te woord staan met het oog op jouw specifieke situatie. Ondernemersgevoel.nl kan dat wel en dat wordt dan ook veel gevraagd. Ik hanteer daarom de volgende aanpak:

 

Geinteresseerden kunnen bij mij 1 uur intakeadvies op afstand krijgen waarin wij telefonisch of via een videocall praten over jouw situatie. Je kunt mij dan vooraf al info toesturen per mail. Ik stel je dan tijdens het gesprek vragen, licht je voor en zal een oordeel vellen over de haalbaarheid van jouw aanvraag. Ik zal mijn bevindingen na afloop kort op mail naar zetten zodat je er nog over kunt nadenken. Voor dit adviesuur en de verslaglegging per mail breng ik je € 75,- excl Btw in rekening. De factuur stuur ik mee met mijn samenvatting per e-mail.

 

Mocht je naar aanleiding daarvan besluiten om door mij een ondernemingsplan te laten opstellen in samenwerking met jou (kostenindicatie € 1.500 excl Btw), dan zal ik het intakeuur op het af te spreken bedrag in mindering brengen. Levert ons gesprek in dat uur op dat je mij meteen aan de slag wilt laten gaan, dan regelen we dat formeel en dan laat ik de intakefactuur vanzelfsprekend geheel achterwege.

 

Adviesgesprek aanvragen: vul dan het onderstaande formulier in!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.