EAT THIS MY DEAR WIFE!

Mijn echtgenote liet tot voor kort tot mijn grote ergernis steeds het licht aan op allerlei plekken in ons huis. Laatst zei ik tegen haar: “Als dit nog een keer gebeurt dan neem ik maatregelen”. Vanzelfsprekend was ze niet onder de indruk, zo is ze. En dus heb ik nadat ik onlangs weer alle lichten uit heb kunnen doen terwijl er niemand thuis was………………………………….

……….ons hele dak vol zonnepanelen gelegd. Het investeringsbedrag buiten beschouwing latend branden de lampen bij ons nu dus gratis en 'groen'. Tot mijn grote verbazing merk ik echter nog een 2e gunstig effect. Doordat mijn vrouw nu telkens wordt geconfronteerd met al die panelen op het dak en die enorme omvormer op de zolder, laat ze het licht ineens niet meer overbodig branden. Dubbele winst dus.
 
En dan is er nog een 3e effect. Want het zal volgens sommigen allemaal wel een druppel op een gloeiende plaat zijn, ik zal me volgens sommigen wel voor de gek hebben laten houden maar… door die zonnepanelen ervaar ik dat ik echt iets positiefs bijdraag aan aarde en maatschappij. Dus al vind je dat onzin, laat mij in die waan want daar word IK een blijer mens van. En dat is weer goed voor iedereen.
 
Nee volgens mij kleeft er geen enkel nadeel aan deze investering, voor niemand. Toch?

Leuke column? Deel hem dan met anderen via een van onderstaande opties:

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Ida vVerdonshot (vrijdag, 08 december 2017 06:18)

    Goed gedaan Roel! Je moder.